Een kleinschalige praktijk

waar we elkaar bij naam kennen

Dat maakt BuurtFysio al jaren

tot een succes.


Powermama

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!
Wat goed dat je informatie zoekt over sporten tijdens de zwangerschap.

Bij BuurtFysio kunt je verantwoord sporten tijdens je zwangerschap in een kleine groep.

Je hoort het steeds vaker om je heen, sporten tijdens de zwangerschap is goed voor jou als mama en voor je baby(’s) in je buik. Al vanaf het begin van je zwangerschap (10á 12 weken) kan je bij BuurtFysio een combinatie van ZwangerFit en Powermama op je eigen sportniveau volgen. In de training is er ook voldoende ruimte voor jouw persoonlijke behoeftes en wensen.


Het Powermama programma

Het Powermama programma bestaat uit 8 trainingen van 1 uur per keer.

Hierbij ligt de focus op het opbouwen en onderhouden van kracht en conditie tijdens de zwangerschap. Maar ook verantwoord bewegen in het dagelijks leven als (nieuwe) moeder nemen we mee. Accenten liggen op de core, met het versterken van de bekkenbodemspieren, het behouden van de voor mobiliteit, ontspanning en de ademhaling

Ook als je lage rug- of bekkenklachten heb is dit programma goed aan te bevelen. Na deze cursus is het doorstromen naar de reguliere Zwanger&Fit training heel goed mogelijk.

Kosten voor dit programma bedragen €129,95
De nieuwe cursus staat gepland voor woensdag 2 aug van 18.30-19.30

Er zijn zorgverzekeraars die (een deel van) de Powermama cursus vergoeden. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.