Bij BuurtFysio trainen we samen naar je herstel maar beginnen we bij de basis.


MamaFit

Wat goed dat je informatie zoekt over sporten na de bevalling. Wil jij weer beginnen maar ben je onzeker over wat je lichaam aan kan,
heb je een zware zwangerschap en/of bevalling gehad, weet je niet waar je moet beginnen, of wat beter is om nog niet te doen?

We richten ons in deze trainingen op onder andere: je bekkenbodem, de buikspieren, een eventuele diastase,  je ademhaling en
natuurlijk het weer in conditie komen. En bovenal het verantwoord weer beginnen met sporten na de bevalling.
Ieder op haar eigen niveau en met haar eigen wensen.

In de training wisselen we cardio, kracht, crossfit, balans-en stabiliteit oefeningen af. 

Heb je een keizersnede gehad? Dan is het advies minimaal 8 weken rustig aan te doen.

Klik hier voor meer informatie over de keizersnede en littekenmassage


De MamaFit training iedere woensdagavond van 19.45-20.45

Twijfel je nog ? Meld je hier aan voor een proefles en ervaar hoe leuk het is en hoeveel zelfvertrouwen het je kan geven. De training is iedere woensdagavond van 19.45-20.45 uur.

Bij BuurtFysio MamaFit werken we met een strippenkaart. De strippenkaart tot 6 maanden na aankoop ingezet worden. De strippenkaarten zijn persoonsgebonden en mogen niet doorverkocht worden. Je kunt de digitale strippenkaart hier kopen. Het volgen van een proefles kost €15,-. Koop je dezelfde les nog een strippenkaart? Dan krijg je de proefles gratis.

Kom je ook meedoen? Boek dan je les via DEZE  website of neem contact op via contactpagina. Trek comfortabele (sport) kleding aan, schone schoenen, neem een handdoek en flesje drinken mee.

Er is geen gelegenheid om om te kleden.

Er zijn zorgverzekeraars die (een deel van) de MamaFit vergoeden. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden of informeer bij je zorgverzekeraar.