Een kleinschalige praktijk

waar we elkaar bij naam kennen

Dat maakt BuurtFysio al jaren

tot een succes.


Algemene fysiotherapie 

Het lichaam is een prachtige samenwerking van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. En iedereen weet ook dat bewegen gezond is voor lichaam en geest. Vaak bewegen we zonder er bij na te denken. Ieder op zijn eigen niveau. Totdat er iets mis gaat. Dit kan leiden tot problemen in het dagelijkse leven, uw werk, of bij het sporten. Uiteraard wilt u dan zo snel mogelijk weer herstellen en de draad oppakken.

De fysiotherapeut kan u begeleiden en adviseren bij acute of langdurige lichamelijke klachten. Veelvoorkomend zijn nek- en lage rugpijn. Maar in sommige gevallen zijn klachten chronisch geworden, zoals reuma, artrose, fibromyalgie, COPD of Parkinson. Ook dan kan de fysiotherapeut u begeleiden bij het zo goed mogelijk uitvoeren van de dagelijkse handelingen. De fysiotherapeut kan uw voorzien van adviezen, trainingen of huisoefeningen om u sneller te laten herstellen.

Behandelingen

De behandelingen vinden 1 op 1 plaats in één van onze behandelkamers of in de oefenzaal. Deze is voorzien van diverse trainingsmaterialen om uw revalidatie/ herstel te bevorderen. Ook voor mensen die slecht te been zijn met rollator of rolstoel is de praktijk goed te bereiken.

Wanneer u een afspraak maakt bij BuurtFysio kunt u dat rechtstreeks doen door te bellen met 06- 518 121 56 of door te emailen naar info@buurtfysio.com of door het contact formulier in te vullen op de website. U kunt zich zelf aanmelden zonder tussenkomst van specialist of huisarts, dit noemen we DTF- directe toegankelijkheid fysiotherapie. Maar ook met een verwijzing kunt u met ons een afspraak maken. Neem deze dan mee naar de eerste afspraak.

Tijdens een eerste consult zal er allereerst een intake afgenomen waarin we alles over uw klacht willen weten en gaan we daarna onderzoeken wat de klacht veroorzaakt om vervolgens uw behandelplan te kunnen opstellen.

Neem nu contact op