Tarieven en vergoedingen

Of u uw behandelingen die door BuurtFysio gedaan worden, vergoed krijgt, hangt af van de afspraken die u met uw zorgverzekeraar heeft gemaakt. Er zal per persoon apart gekeken worden of dit ook bij u het geval is.

 

Behandeling als u aanvullend verzekerd bent

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Hoeveel behandelingen u vergoed krijgt hangt af van het aanvullende pakket wat u gekozen heeft. Op onderstaande site staat een globaal overzicht.
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

Behandeling zonder aanvullende verzekering

Als u geen aanvullende verzekering heeft is het mogelijk om bij BuurtFysio per behandeling te betalen. Aan het eind van de maand sturen wij u een factuur voor de door u ontvangen behandelingen. Graag vragen wij u het factuurbedrag binnen 21 dagen aan ons over te maken. Een overzicht van de tarieven vind u hieronder.

 

Begeleiding tijdens het weer-meer- bewegen en/of sporten

Wilt u weer gaan bewegen of sporten naar een blessure? Of u wilt meer bewegen om uw doel(en) te behalen? Of u wilt bewegen maar weet niet waar te beginnen. BuurtFysio kan u ondersteunen tijdens het weer en of meer bewegen en sporten.

Er zal allereerst een intakegesprek plaats vinden om uw doel duidelijk voor ogen te hebben. Dan zal in samenwerking met u verder gekeken worden hoe we uw doel het beste kunnen behalen.

Algemene voorwaarden BuurtFysio

Tarievenlijst

Privacy policy